Hodkhtgvbuxz-speakers

David Mead
Ekspert Start med Hvorfor facilitator

Forpligtet til en verden, hvor folk går hjem hver dag opfyldt af det arbejde, de gør, David Mead fokuserer sammen med andre foredragsholdere på at hjælpe virksomhedsledere og organisationer skaber kulturer, der gør , at idéen er muligt. Inspireret af Simon Sinek banebrydende bog , Start med Hvorfor , David naturlige evne til at oversætte Sinek budskab kommer på tværs i alle hans samtaler.

Meget af Davids tidlige karriere blev brugt i virksomhedernes uddannelsesmiljø . Gennem sit arbejde blev han bekendtskab med Sinek og hans enkle , men kraftfulde idéer. David så en fantastisk mulighed for at parre sin erfaring med Sinek vision, som er centreret omkring at hjælpe enkeltpersoner og virksomheder med at finde deres "hvorfor" - deres formål eller årsag- og derefter til at tænke , handle og kommunikere på en måde, der bringer den til live.

Inspireret af "hvorfor " bevægelse og mulighed for at have en meningsfuld indflydelse på livet for mennesker over hele verden , David indgået et samarbejde med Sinek og hans team i 2009. David skaber værktøjer og ressourcer baseret på Sinek indhold , der er designet til at hjælpe andre med at finde , formulere og leve deres "hvorfor . " han også co- værter Start med Hvorfor podcast , som er hentet i 66 lande og tælle. Derudover David deler budskabet om "hvorfor ", og hvordan man kan sætte det i handling gennem tale, workshops , coaching og rådgivning.

David fortjent en BA i kommunikation fra University of Utah og Magna Cum Laude fra MBA-program på Westminster College, hvor han fokuserede sine studier i organisationsudvikling.