jens gaardbo

Storytelevist

Jens Gaardbo har været en freelance finansiel journalist siden 1987. Han skriver udførligt om penge og er en regelmæssig gæst på BBC Breakfast, News Channel og andre radio- 4 programmer .

Han var en journalist på Spare i 1990'erne , og efter tre års tørn på Radio 5 Live , vendte tilbage som studievært i september 2000. Han har vundet mere end et dusin priser, herunder Headline Penge Journalist of the Year i 2010, Association of Investment Companies Broadcaster of the Year , og i 2012 Roses Media Awards .

Jens Gaardbo skriver hver måned i Saga Magazine og hver fjortende dag på sin hjemmeside. Han bidrager lejlighedsvis til The Oldie .

Før i tiden har Jens Gaardbo skrevet for Daily Telegraph og Readers Digest . Hans bøger omfatter Money Magic, leve længe og Prosper , betale mindre i skat , Beat bankerne, og Making dine penge arbejde .

Han er en autoritet på den victorianske forfatter Wilkie Collins og en af ​​redaktørerne af den første komplette udgave af hans breve , der blev offentliggjort i 2005 , og han redigerer årligt tillæg

Jens Gaardbo er en dygtig konference ordstyrer og facilitator, samt prisbelønnet freelance finans journalist . Han taler om verden af ​​finansiering, åbner detaljerne i emner som pensioner eller skatter til ethvert publikum - han er velegnet som en ordstyrer til enhver konference for et bredt publikum .

I 2006 blev Jens Gaardbo udnævnt Forbruger Pension og Investment Journalist of the Year af Aon og vandt en Lifetime Achievement Award fra sammenslutningen af ​​britiske forsikringsselskaber .